За нас

ИСТОРИЯ НА ФИРМАТА

„Риджънтс Пропърти Адвайзърс EAД“ е със седалище в гр. София, България и е една от водещите консултантски компании за недвижими имоти в страната. Компанията предлага ексклузивно обслужване и цялостни решения на своите клиенти.

При основаването си през 2007 год., „Риджънтс“е част от AG Capital Holding, но през 2009 год. се отделя като самостоятелна компания.

С цел да се осигури най-високо качество на предоставянете услуги, компанията е разработила свое собствено "ноу-хау" и е въвела най-добрите практики, използвани в сферата на недвижимите имоти в България и в чужбина.

Управленския екип на Риджънтс е с дългогодишен опит в областта на недвижимите имоти, с богатото разнообразие от умения и високо мотивиран.

Компанията работи на територията на цяла България както и в страните на Балканския полуостров.

В последните над 10 години, Риджънтс работи с много и различни международни компании във връзка с предоставяне на съвместни услуги, като подготвяне на инвестиционни продажби, отдаване под наем, оценки на активи в цялата страна и други.

Риджънтс Пропърти Адвайзърс предлага иновативни решения и концепции съобразени със съвременните тенденции и изискванията на своите клиенти.

Изпратете ни съобщение

Информация


бул. „Джеймс Баучер“ 116; ет.2; ап.4, кв. Лозенец, 1407
София, България


+359 2 950 52 35

OFFICE@REGENTS.BG