МОЛ ЛАРГО Благоевград

Image
Image
Image

Град: Благоевград
Местоположение: Ул. „Тодор Александров“ 2
Тип сграда: Търговски център
Отдаваема площ: 3, 800 кв.м.
Разгърната застроена площ (РЗП): 4, 550 кв.м.
Етажно разпределение: едно подземно ниво, партер и три етажа
Описание на проекта:  Ларго Мол, Благоевград е единственият по рода си модерен и работещ проект в града. Разположен е на главната търговска улица. Уникален проект, който няма бъдещи конкуренти. Местоположение на търговският център, гарантира ежедневно, голям пешеходен трафик, който според проучване на инвеститора наброява 38 000 – 40 000 души. Потенциалната клиентела от Благоевград и района около него, надхвърля 87 000 души. Търговският център е завършен в края на 2013 г. Сградата се отличава с модерна и красива архитектура, която подчертава европейският облик на града.

В близост са разположени ключови административни и културни сгради, като: Община Благоевград, Централна поща, Градска Опера и Театър, както и Американски Университет и ЮЗУ

Oсновният наемател H&M е разположен на три етажа с приблизителна площ от 1 750 кв.м Други наематели в обекта са Sport Vision с площ от близо 320 кв. м., Mat Star 160 кв. м., Аптека Subra 90 кв. м., Токуда Банк, Premium Cigarette & Tabaco и дрогерии Lilly на площ от 240 кв. м.