Авто Юниън Център

Град: София
Местоположение: Бул. „Христофор Колумб“, в близост до Летище София
Градски транспорт: Автобусни линии – 84, 384
Тип сграда: Клас А
Отдаваема площ: 10,400 кв.м.
Разгърната застроена площ (РЗП): 28,200 кв.м.
Етажно разпределение: 10 етажа
Паркоместа: над 205 бр.
Описание на проекта:
Авто Юниън Център е мултифункционална модерна бизнес сграда, включваща офиси Клас А, конферентна зала за повече от 600 души, фитнес център, ресторант, кафене и ВИП стая за срещи и коктейли. Сградата също е домакин на шоурумите на известни италиански марки автомобили като: Фиат, Ланчия, Алфа Ромео и Мазерати.

Сградата е по дизайн на български и италиански архитекти, като: Centro Stile AR, Poltrona Frau Furniture, следващи всички европейски стандарти и съчетаващи в едно модерен дизайн и ефективност.

Авто Юниън Център има обща застроена площ от 28,070 кв.м. и над 205 паркоместа за наематели и техните посетители. Офисите Клас А са разпределени на 11,000 кв.м. на 10 етажа. Архитектурният дизайн е в сферична форма, което улеснява усвояването на дневната светлина в цялото помещение

Всеки стандартен етаж се състои от две сфери, всяка за 35 служители на средна обща застроена площ от 590 кв.м. Горният етаж се състои от ВИП офис с две панорамни тераси. Наемателите имат възможност да наемат най-малко половин етаж.

Сградата се обслужва от професионална компания за управление на имоти. Персоналът е на място и ще се грижи за почистването, охрана, озеленяване, видеонаблюдение, системи за отпадъци, събиране и изхвърляне, текущи ремонти и т.н.

Рецепцията на партера ще посреща всички посетители на Авто Юниън Център.